ул. Генерал Михајлоо Апостолски 45/1-3, 1000 Скопје, Северна Македонија
Контакт

Адреса:
Ул. Генерал Михалјо Апостолски бр.45/1-3
1000 Скопје, Северна Македонија
Мобилен: +389 70 270814
Факс: +389 2 3177993
Е-Пошта: admin@iic.com.mk
Работно време:
Понеделник-Петок: 8:00 – 16:00
Сабота-Недела: Затворено